Καλώς Ήρθατε στην Vatsa Spiaggia
Δείτε το Μενού μας
Κάντε την εκδήλωση σας σ' εμάς !
Επικοινωνήστε μαζί μας !
Shadow
Slider

Το Κτήμα Antonelos

paralia1

Η Παραλία Βάτσα είναι στη νότια μεριά της Παλλικής ένα όμορφο μέρος της Κεφαλονιάς. Το κτήμα γύρω από την ταβέρνα Spiaggia ανήκει στην οικογένεια Αντωνέλο για περισσότερα από 300 χρόνια , ενώ αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούν ότι πρωτοκατοικήθηκε στο 3000 π.X.

Το ποτάμι που καταλήγει στη θάλασσα διασχίζει μια μικρή απομονωμένη κοιλάδα, κατάφυτη με πεύκα και ελιές. Στη κοίτη του ποταμού αγκυροβολούν οι ζωηρόχρωμες βάρκες των ντόπιων ψαράδων.

potami

Tο 1934 ο πατέρας του Σπύρου , ο Νίκος Αντωνέλος, ανακάλυψε τα ερείπια του Ναού Ποσειδώνα όπου την ίδια χρονιά σε εκείνο το σημείο αποκαλύφθηκε ένα καλοδιατηρημένο μωσαϊκό με παραστάσεις δελφινιών το οποίο εκτίθεται στο αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου. Το σχέδιο αυτό χρησιμοποιείται ως λογότυπο του μαγαζιού.

logo

Tαβέρνα Spiaggia - Bάτσα Club - Κεφαλλονια

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΛΗΘΙΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ - ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟ

Η ταβέρνα ‘Spiaggia’ βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα, στο μαγευτικό νησί της Κεφαλλονιάς.

Ο Σπύρος Αντωνέλλος άνοιξε τη διάσημη πια
παραθαλάσσια ψαροταβέρνα ‘Spiaggia’ το 1997
την οποία συνεχίζει η κόρη του Ευρώπη

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εξαιρετική ελληνική κουζίνα της διάσημης ταβέρνας ακριβώς πάνω στην αμμουδιά,εκεί όπου η ατμόσφαιρα προσφέρει χαλάρωση.

Θα γευτείτε πρώτης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά που αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες. Τα φρούτα και λαχανικά καλλιεργούνται στη γύρω περιοχή.

Φίλοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέπτονται κάθε χρόνο την ταβέρνα της οικογένειας Αντωνέλλου, όπου όλοι νιώθουν καλοδεχούμενοι απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα και το ,κατά κοινή ομολογία, υπέροχο φαγητό της ‘μοναδικής’ ΤΑΒΕΡΝΑ.

nuxta2

Η ‘Spiaggia’ πρόσφατα παρουσιάστηκε ως χαρακτηριστικός τόπος στην ταινία ‘HOMAGE TO KEFALONIA’.

Eίναι ανοιχτή και σας περιμένει καθημερινά από το πρωί ως αργά το βράδυ.....